diumenge, 9 de febrer del 2020

Une soirée et la cité de la mer

Salut!
J’espère que vous avez passé un bon week-end, car j’ai passé un bon week-end.

Le week-end , pour moi, ça a commencé vendredi, quand on a fini les cours, on est rentrés à la maison. À 19 h 30, Jade et moi sommes allés chez Lisa, où étaient Emma, Neus et Emma étaient, nous nous sommes arrangés pour aller à la fête de Thaïs, car elle fêtait son anniversaire.On est arrivés chez Thais et ils étaient tous là, donc la fête a commencé. On s’est bien amusés toute la nuit, on est allés dormir vers 4h.Dans la chambre où je dormais, il y avait 9 personnes, la chambre était assez grande pour tout le monde, mais j’ai dormi par terre et c’était un peu inconfortable et il y avait beaucoup de vent, donc c’était très difficile de s’endormir, mais je l’ai fini par le faire.
Le samedi, on s’est réveillés à 10 h, car ils venaient nous chercher à 11 h pour rentrer à la maison.Quand nous sommes rentrés à la maison, la première chose que j’ai faite était de prendre un petit-déjeuner de céréales au lait, puis je suis allée directement dans la chambre, et avec Jade, on a regardé une série mais on était si fatiguées qu’on s’est endormieset , alors on n’a rien fait le samedi.
Le dimanche, je me suis réveillé à 10h30 parce qu’à 11h on a pris la voiture pour aller à la cité de la mer, sur le chemin, on s'est arrêté pour manger, et on est arrivé à environ 13 heures. J’ai vraiment aimé y aller, car ce n’était pas seulement un aquarium , il y avait trois sections différentes. La première section que on a vue était celle de la mer où on vous expliquait différentes choses sur les animaux marins, comme c’était le costume de plongée avant et comme c’est maintenant...ensuite nous avons vu la section Titanic où était expliqué ce qui s’est passé, et il y avait quelques parties du bateau recréées, j’ai beaucoup aimé, et finalement on a vu la section sous-marine, c’était super cool, on est entré dans un sous-marin et un audio nous a expliqué que était chaque chose,pour que chaque chose soit utilisée...



Aquest divendres ha sigut la festa per l'aniversari de la Thais, la corresponent de la Gemma, va celebrar el seu aniversari a casa seva fent una festa on hi va invitar a molta gent i la veritat és que va ser molt divertida, però , anem a començar a explicar-la des del principi.Abans d’anar a casa la Thais jo i la jade vam anar a casa la lisa a arreglar-nos  per la festa i cap a les 21 vam anar a casa la Thais, que per cert vam ser de les últimes en arribar però no passa res.Per menjar i havia un pica pica on hi havia unes patates super bones al igual que uns tomàquets cherry deliciosos pero el que  més bo estava eren unes olives, que crec que entre la Paula i jo ens les vam menjar totes ja que les vam obrir nosaltres i ens vam menjar les últimes.En vam passar tota la nit ballant i a l’hora de dormir vaig acabar dormint al terra al costat de la Paula.
El dissabte no vaig fer res apart de mirar glee i dormir ja que estava molt cansada perquè havia dormit molt poc i una mica malament.Diumenge, em vaig despertar a les 10:30 perquè a les 11:00, vam agafar el cotxe per anar a la ciutat del mar, pel camí vam parar a dinar, i vam arribar al voltant de les 13:00 al nostre destí. Em va agradar molt anar-hi, perquè no era només un aquari com jo pensava, era un lloc on hi havia com tres moduls que erentres seccions diferents.La primera secció que vam veure va ser la de la mar, on t’explicaven diferents coses sobre els animals marins, com era el vestit de busseig abans i com és ara, el sorolls del animals depèn la situació...La segona secció estava dedicada al TItanic,i he de dir que va ser la meva preferida, ja que jo sóc molt fan de la pel·lícula , encara que aquí no t’explicaven la versió de la pel·licula, t’explicaven el que realment va passar i per què va passar  i també hi havia algunes parts del vaixell recreades, es a dir alguna habitació de la tercera classe, el menjador... i l'última secció vam veure va ser el submarí, era súper guai, vam entrar dintre el submarí i un àudio ens va explicar que era cada cosa, perquè s'utilitzava...
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada